..Poneka ideja...inspiracija...i tako se radjaju nejlepsi ukusi....da podelite sa onima koje najvise volite.... :)
Monday, July 9, 2012
Brancin "al cartoccio" zavijen
Dijetalno.... :)
Potrebno je za 2 osobe:
2 brancina
1/2 case belog vina
4 cena belog luka
1 limun
svez ruzmarin, origano,persun
so, biber,
cherry paradjiz
Brancine ocistite iznutra, operete, posolite iznutra,pa napunite sa 2 cena belog luka, persun stavite secen limun....
Ribu stavite na papir za pecenje, pa dodate seckane paradjiza cherry, persun origano, so, polijete sa extra uljem i malo belog vina....
Pa zavijete...pazljivo sa svij strana da se sok ne bi gubio u toku pecenja....ovim postupkom, se riba pece i u sopstvenom soku, i nece biti osusena,a ocuvace mekocu mesa i ukus...
Ubacite u zagrejanu rernu na 180-200°C oko 20-30 minuta, zavisi od velicine ribe...mozete srevirati direktno sa "cartoccio" u tanjir.... :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment