Pagine

Monday, July 9, 2012

Brancin "al cartoccio" zavijen


Dijetalno.... :)

Potrebno je za 2 osobe:
2 brancina
1/2 case belog vina
4 cena belog luka
1 limun
svez ruzmarin, origano,persun
so, biber,
cherry paradjiz


Brancine ocistite iznutra, operete, posolite iznutra,pa napunite sa 2 cena belog luka, persun stavite secen limun....

Ribu stavite na papir za pecenje, pa dodate seckane paradjiza cherry, persun origano, so, polijete sa extra uljem i malo belog vina....

Pa zavijete...pazljivo sa svij strana da se sok ne bi gubio u toku pecenja....ovim postupkom, se riba pece i u sopstvenom soku, i nece biti osusena,a ocuvace mekocu mesa i ukus...
 Ubacite u zagrejanu rernu na 180-200°C oko 20-30 minuta, zavisi od velicine ribe...mozete srevirati direktno sa "cartoccio" u tanjir.... :)

No comments:

Post a Comment