Pagine

Friday, June 15, 2012

.....nazovi me gibanicom....

 Za sve ljubitelje slanih pita &Co.....  meni se ova kombinacija mnogo svidja....probajte...jednostavno i brzo....






Potrebno je:


500gr svezih sampinjona
500gr kora za pitu ili gibanicu
250gr neutralnog svezeg sira
300gr mozzarelle
50-60gr zelenih malsinki
4jaja
1/2 crnog luka
1 casa mleka
3/4 case ulja
svez persun
so, biber


Izrendajte mozzarellu

Dodajte maslinke pa iseckajte sve zajedno, dodajte jaja, mleko, malo ulja ,biber so..

dodajte i krem sir ili drugi svez sir...
 Na ulju proprzite crni luk
 dodajte iseckane sampinjone, prodinstavjte, dodajte zacine po vasem ukusu (ja sam stavila samo persun i malo bibera)
 redjajte po dve kore, premazite filom, pa dodajte pecurke....

izmedju svake dve kore, premazite sa malo ulja i malo fila...

pretposlednji red zavrsite samo sa filom...odozgo stavite jo2 2-3 kore pa pospite sa malo mleka i malo ulja...
pecite na 180° oko 30 minuta...

No comments:

Post a Comment