Pagine

Monday, March 5, 2012

Sasvim obican pasulj sa dimljenim mesom


Potrebno je:
500-600gr pasulja
1 dimljena kolenica
dimljene krmenadle (1po osobi)
1 crni luk
3 cena belog luka
sargarepa, malo celera
pola case paradajza
malo ljute papricice
crvena mlevena paprika
biber u zrnu
3 lista lorbera
1 grancica ruzmarina
persun
Hleb sa tvrdom koricom i maslinovo ulje za bruschette

Na malo ulja prodinstajte crni luk sa sargarepom, celerom, cenom belog luka

Dodajte pasulj...

meso....

..casu vode, kuvani paradajz i sve zacine..nemojte soliti...poklopite i krckarjte na tihoj vatri oko 45 minuta...

isecite kriske hleba, polijte ih extra maslinovim uljem...

Pecite na vrucem tiganju....


Servirajte uz svez persun...

No comments:

Post a Comment