Evo kako cemo pripremiti nase povrce u casi...
Potrebno je:
sos od paradajiza
svez paradajiz
pesto sos (najbolje da ga sami napravite od svezeg bosiljka, ali kako ga nisam nasla nigde u prodaji, moze se iskoristiti i kupovno sveze pesto)
mozzarella
tecna pavlaka
so,biber, ulje extra
1 zunace (ili ga isprzite ili ispohujte!) Sluzi samo za zavrsni deo recepta..kad nemamo svez bosiljak... :) a mozete dodati i ispecene pinjole...
za drugi sloj cemo izmrviti mozzarellu, pa joj dodati malo pavlake da se ujednaci..posolite, pobiberite,dodajte malo maslinovog ulja..
Za treci sloj, cemo izmiksovati pesto sos sa tecnom pavlakom, ...i sipati kao treci sloj.. Tako smo dobili tri sosa....
Sipacemo ih naizmenicno u casu.... i ukrasiti....
Mozete posluziti uz poneku grissinu ili drugo pecivo, najbolje uz dodatak origana...
No comments:
Post a Comment