Pripremite listu sastojaka:
1mozzarella
rendani tvrdi sir
500gr svezeg spanaca
so,biber,ulje extra
malo tecne pavlake
2 cena belog luka
Proprzite na 1 minut beli luk (samo prepolovljen, pa cete ga po zavrsetku kuvanja izbaciti)....na maslinovom ulju...
Odmah dodajte opran, ociscen spanac i mesajte.... dodajte malo po malo, i neprestano okrecite..spanac na dnu je uvek kuvan..vi ga vracajte na povrsinu, a svez koji dodajte, stavljajte na dno posude... ide vrlo brzo..
Kada je skoro sve skuvano (i opao volumen) dadajte odmah so,biber, rendani sir, tecnu pavlaku..
Dodajte i mozarellu iseckanu na kockice...promesajte jos 1-2 minuta na tihoj vatri da se istopi sir...
Odmah servirajte toplo...uz jedan krug (odozgo) maslinovog extra ulja...
Buon apettito!!
No comments:
Post a Comment